Przyjęcie urodzinowe

w Restauracji Salvador 2022r.

STANDARD

130 zł

(wynajem sali 3h)

koszt 130 zł dorośli

dzieci 3-9 lat 80 zł

maluszki gratis

do obiadu 2 porcje mięsa na osobę

PREMIUM

200 zł

(wynajem sali 6 h)

dorośli 200 zł

dzieci 3-9 lat 120 zł

maluszki gratis

do obiadu 2 porcje mięsa na osobę

PREMIUM wersja 2

230 zł

(wynajem sali 8 h)

dorośli 230 zł

dzieci 3-9 lat 120 zł

maluszki gratis

do obiadu 2 porcje mięsa na osobę

1. Menu

Zupa

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową, lubczykiem i marchewką
  • Sycylijski krem pomidorowy z ziołową foccacią (wege) – na zamówienie

Danie główne

  • De Volay z kurczaka
  • Zraz wołowy w ciemnym sosie własnym
  • Rolada staropolska w sosie kurkowym
  • Bakłażan z pieca z mozzarellą, kremem z pomidorów, świeżą bazylią i sosem parmigiana (wege) – na zamówienie

Dodatki skrobiowe

  • Młode ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Kąski ziemniaka w łupinie z pieca z solą himalajską, czosnkiem i rozmarynem
  • Kluski śląskie

Dodatki warzywne

  • Sałatka Ogrodniczki z naturalnym sosem vinegret
  • Buraczki tradycyjne z cebulką
  • Kapusta zasmażana z pudrem borowikowym

Menu dla dzieci 3 -9 r.ż.

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową , lubczykiem , marchewką
  • Mini kotleciki drobiowe w chrupiącej panierce , purée z ziemniaka lub frytki

Woda mineralna z cytrusami i miętą / sok pomarańczowy 100% / jabłkowy 100% 0,5 litra na osobę

Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń

DODATKOWO
(ciasta pieczone przez cukiernika Restauracji Salvador):

  • sernik z bezą 100 zł
  • sernik z cukrem pudrem 100 zł
  • napoleonka z kremem budyniowym 130 zł
  • szarlotka z kruszonką 90 zł
  • kruche z truskawkami 90 zł
  • kruche z borówką 90 zł
  • sernik z biała czekoladą i mascarpone 130 zł
  • orzechowiec z karmelem i masą budyniową 130 zł
  • tort bezowy z kremem mascarpone i owocami leśnymi 14 zł /porcja
  • patera z owocami sezonowymi 250 zł
  • desery lodowe 15 zł

Zupa

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową, lubczykiem i marchewką
  • Sycylijski krem pomidorowy z ziołową foccacią (wege) – na zamówienie

Danie główne

  • De Volay z kurczaka
  • Zraz wołowy w ciemnym sosie własnym
  • Rolada staropolska w sosie kurkowym
  • Bakłażan z pieca z mozzarellą, kremem z pomidorów, świeżą bazylią i sosem parmigiana (wege)

Dodatki skrobiowe

  • Młode ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Kąski ziemniaka w łupinie z pieca z solą himalajską, czosnkiem i rozmarynem
  • Kluski śląskie

Dodatki warzywne

  • Sałatka Ogrodniczki z naturalnym sosem vinegret
  • Buraczki tradycyjne z cebulką
  • Kapusta zasmażana z pudrem borowikowym

Menu dla dzieci 3 -9 r.ż.

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową , lubczykiem , marchewką
  • Mini kotleciki drobiowe w chrupiącej panierce , purée z ziemniaka lub frytki

Przystawki ciepłe:

  • barszcz czerwony z krokietem oraz pasztecikami w cieście francuskim
  • sałatka szefa kuchni z grillowanym kurczakiem, warzywami , foccacia z pieca

Bufet z zimnymi przystawkami:

  • szynka w sosie tatarskim
  • ryba po grecku z warzywami
  • łosoś po skandynawsku
  • tortilla
  • deska wędlin z własnej wędzarni, marynaty
  • pieczywo / masło

Woda mineralna z cytrusami i miętą / sok pomarańczowy 100% / jabłkowy 100% bez ograniczeń

Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń

Zupa

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową, lubczykiem i marchewką

lub

  • Sycylijski krem pomidorowy z ziołową foccacią (wege)

Danie główne

  • De Volay z kurczaka
  • Zraz wołowy w ciemnym sosie własnym
  • Rolada staropolska w sosie kurkowym
  • Bakłażan z pieca z mozzarellą, kremem z pomidorów, świeżą bazylią i sosem parmigiana (wege)

ową, lubczykiem i marchewką

lub

  • Sycylijski krem pomidorowy z ziołową foccacią (wege)

Dodatki skrobiowe

  • Młode ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Kąski ziemniaka w łupinie z pieca z solą himalajską, czosnkiem i rozmarynem
  • Kluski śląskie

Dodatki warzywne

  • Sałatka Ogrodniczki z naturalnym sosem vinegret
  • Buraczki tradycyjne z cebulką
  • Kapusta zasmażana z pudrem borowikowym

Menu dla dzieci 3 -9 r.ż.

  • Rosół z makaronem, pietruszką ogrodową , lubczykiem , marchewką
  • Mini kotleciki drobiowe w chrupiącej panierce , purée z ziemniaka lub frytki

Przystawki ciepłe:

  • rozmaitości salvador: szaszłyk grillowany , chrupiące polędwiczki z kurczaka, gołąbki po litewsku , żeberka w sosie bbq
  • barszcz czerwony z krokietem oraz pasztecikami w cieście francuskim
  • sałatka szefa kuchni z grillowanym kurczakiem, warzywami , foccacia z pieca

Bufet z zimnymi przystawkami:

  • szynka w sosie tatarskim
  • ryba po grecku z warzywami
  • łosoś po skandynawsku
  • tortilla
  • deska wędlin z własnej wędzarni, marynaty
  • pieczywo / masło

Woda mineralna z cytrusami i miętą / sok pomarańczowy 100% / jabłkowy 100% bez ograniczeń

Bufet z kawą i herbatą bez ograniczeń

Dodatkowo: (ciasta pieczone przez cukiernika Restauracji Salvador)

  • sernik z bezą 100 zł
  • sernik z cukrem pudrem 100 zł
  • napoleonka z kremem budyniowym 130 zł
  • szarlotka z kruszonką 90 zł
  • kruche z truskawkami 90 zł
  • kruche z borówką 90 zł
  • sernik z biała czekoladą i mascarpone 130 zł
  • sernik na zimno z malinami,borówkami , truskawkami , brzoskwiniami , galaretką 130 zł
  • orzechowiec z karmelem i masą budyniową 130 zł
  • tort bezowy z kremem mascarpone i owocami leśnymi 14 zł /porcja
  • patera z owocami sezonowymi 250 zł
  • desery lodowe 15 zł
2. Informacje dodtkowe

1. Zadatek w wysokości 1000 zł płatny na konto (w tytule proszę podać datę rezerwacji oraz nazwisko)
SPÓŁKA JAWNA 'DALL’ K.K. RYDYŃSCY
ul. Lipiańska 30
74-200 Pyrzyce
Numer rachunku:
84 9387 0003 0000 8077 2000 0050

2. Rozliczenie i zapłata kwoty podstawowej 3 dni przed uroczystością w godzinach 7:00-15:00

3. Dodatkowe zamówienia będą doliczane do rachunku kelnerskiego i będą rozliczne w dzień Przyjęcia

4. Na 10 dni przed Uroczystością prosimy o kontakt mailowy(biuro@hotel-salvador.pl) w którym prosimy napisać:

  • Data rezerwacji
  • Nazwisko zamawiającego
  • Telefon kontaktowy
  • Planowana godzina przybycia na teren obiektu
  • Wybór pakietu
  • Ilość osób pełnopłatnych
  • Ilość dzieci (3-9)
  • Ilość dań wege
  • Dodatkowe informacje , pytania

5. Dzień przed Przyjęciem (07:00-18:00) dostarczenie na salę własnych wypieków, dekoracji – proszę wszystko podpisać

6. Minimalna liczba gości pełnopłatnych 20

7. Przedłużenie wynajmu sali 500 zł każda rozpoczęta godzina

8. Opłata korkowa 10 zł / os

Hotel Salvador. Wszystkie prawa zastrzeżone. Projekt i wykonane SPECIAL IT

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. View more
Akceptuje